Alle opgaver løses
Ingen opgaver er for små og ingen for store. Mini Entreprenøren Jels ApS beskæftiger sig med alt indenfor entreprenørarbejdet og tæller blandt sine kunder lige fra de store elværker, virksomheder til private husstande.


Nedgravning af kabler
Blandt virksomhedens specialområder er nedgravning af kabler, hvor der de seneste år er nedgravet over 500 kilometer kabler og rør, som forsyner de sydjyske husstande med strøm og vand.

Det er ingen tilfældighed at Mini Entreprenøren Jels ApS gentagne gange bliver valgt at de store el-selskaber til at udføre gravearbejdet. Kravene til kvaliteten og tidsfristerne til arbejdet er meget høje og i de mange år har virksomheden fuld levet op til disse.


Belægningsarbejde
Belægningsarbejdet er også et område, hvor Mini Entreprenøren Jels ApS høster megen ros. Præcision og kreative ideer er med til at fylde ordrebogen for virksomheden. Som kunde vil man altid kunne få en professionel rådgivning omkring de forskellige belægningstyper og hvilke muligheder der er inden for de givne rammer. Og så er der altid mulighed for, at få et overslag eller et uforpligtende tilbud på alt, lige fra store anlægsprojekter til små reperationsopgaver.